Det är inte bara i huvudstaden där man kan hitta begåvade konstnärer som jobbar med bläck. För dig som bor i eller nära Göteborg finns det många alternativ om du vill tatuera dig. Tatueringssalonger som inte har positiva recensioner borde du undvika eftersom det är mycket svårare att fixa en dålig tatuering än det är att skaffa sig en bra tatuering från början. Alla dessa salonger har begåvade konstnärer med många år av erfarenhet inom branschen.

Levis Tattoo

Levis Tattoo erbjuder fantastiska konstnärer för dig som vill ha en tatuering i mer realistisk stil. Innan du skaffar en tatuering hos Levis Tattoo får du möjligheten för en djupgående konsultation. Detta är vanligt hos de bästa salongerna eftersom de förstår sig på hur viktigt valet av tatuering kan vara. Studion befinner sig på Älvsborgsgatan 37 i Majorna.

Unikum Tattoo

Här erbjuds många olika stilar för att du ska kunna välja en som passar just dig och din kropp. Tatuerarna på Unikum Tattoo är många och specialiserade inom olika områden för att ge dig en bredd av alternativ. Studion har även en förkärlek för katter, så om du delar den kärleken eller kanske vill tatuera in en katt kan detta vara rätt alternativ för dig. Du hittar salongen på Norra Allégatan 7 i Linné.

Crazy Colour Tattoo

Ägaren av denna studio har en bakgrund i graffitikonst. Han är uppvuxen i området och har flera år av erfarenhet som tatuerare på lokalen i Hisingen. Hos denna tatueringssalong kan man även få hjälp med att dölja, bleka eller på annat sätt bli av med en gammal tatuering som man inte är nöjd med. Du hittar Crazy Colour Tattoo på Myntgatan 28 i Hisingen.

Avslutningsvis

Väljer man en av dessa salonger, oavsett vilket det är, så har man gjort rätt val. Salongerna specialiserar sig på olika stilar och erbjuder annorlunda miljöer, så det gäller att forska lite kring vilken av dem som har en stil som passar just dig.