En tatuering är ett viktigt beslut eftersom det är något du kommer bära runt för resten av ditt liv. Det gäller därför att välja en tatueringssalong som erbjuder talangfulla konstnärer och god service. Väljer du billigare alternativ löper du stor risk att bli besviken och kanske till och med hata din tatuering. Vi har nog alla sett dåliga tatueringar med felstavade ord och bristande symmetri någon gång.

I den här artikeln kommer några av de bästa tatueringssalongerna i Stockholm att redogöras för. Väljer man en av dessa så behöver man inte oroa sig för att resultatet blir dåligt, eftersom tatuerarna i dessa salonger är extremt begåvade konstnärer.

Salong Betong

Vill man tatuera sig bredvid en kändis är detta rätt salong. Det är många artister och skådespelare som väljer att komma till Salong Betong för sina bläckbehov. Salong Betong specialiserar sig på tatueringar i svart och grått, så om det är den typen av tatuering du är intresserad av ska du ta dig dit. Salongen finns på Skebokvarnsvägen 151 i Enskede.

Catapult Tattoo

Catapult Tattoo är en salong som specialiserar sig på slående vattenfärgsmotiv och porträtt. Det är även salongen som rockstjärnan Slash valde att tatuera sig på när han besökte Stockholm. Man hittar salongen på Falugatan 24 i Vasastan.

King Carlos Tattoo

King Carlos Tattoo är en privat studio och det går endast att boka in ett möte via e-post. Perfekt för dig som är lite nervös kring din första tatuering, eller som kanske vill piffa upp en gammal tatuering som du inte är så nöjd med. En av salongens designer kan man se på Good Ol Sailors flaskor, något man kanske sett om man dricker vodka. Salongen hittar du på Sankt Eriksgatan 70 i Vasastan.

Att välja rätt salong

Denna selektion av salonger utgör alla ett utmärkt alternativ för dig med lite högre krav som letar efter en tatueringssalong. När du väl valt ett, så är det dags att fixa din tatuering!